Put Novosadskog partizanskog odreda 10, 21000 Novi Sad Tel: +381 ( 0 ) 21 443 309 Fax: +381 ( 0 ) 21 539 001office@gumins.co.rs

O nama

Gumins doo je tržišni lider u Srbiji u oblasti proizvodnje širokog asortimana proizvoda od gume i zauzima visoke pozicije u regionu, kao kvalitetan i pouzdan partner. Želja za uspehom i profesionalizam zaposlenih u našoj kompaniji utiču na poverenje mnogobrojnih partnera koje je Gumins doo stekao tokom svog decenijskog postojanja.

Proizvodnja

Osnovni program preduzeća je proizvodnja proizvoda od gume koji se primenjuju u različitim industrijskim i poslovnim sistemima. U proizvodnji, Gumins doo se oslanja na sopstvene recepture kako bi proizvodi u što većoj meri zadovoljili specifične zahteve korisnika. U sopstvenoj valjari izrađuje gumene smese od kvalitetnih uvoznih sirovina, na bazi različitih tipova elastomera: NR, NBR, CR, EPDM, SBR, BR ,IIR i PUR. Mešanje smesa se vrši na mikseru i dvovaljcima.
Stručni tim Gumins-a pruža usluge konsultacija i pružanja tehničkih saveta korisnicima, uključujući i laboratorijsku proveru uticaja različitih hemijskih sredstava na gumu, konstrukciona rešenja za izradu alata i izradu proizvoda po specifičnim zahtevima kupaca.

Proizvodnja Gumins-a se odvija u sedam tehničko-tehnoloških celina:

1.) proizvodnja gumenih transportnih traka sa tekstilnim ulošcima
2.) gumiranje metalnih valjaka
3.) oblaganje metalnih delova gumom
4.) proizvodnja gumenih profila ekstrudiranjem
5.) proizvodnja presovane gumeno tehničke robe
6.) proizvodnja gumenih ploča i folija
7.) mešanje gumenih smeša.

Istorija

Gumins doo je osnovan 1946. godine, sa sedištem u Novom Sadu.

Lokacija

Gumins doo se nalazi u južnoj industrijskoj zoni u Novom Sadu, u Vojvodini, u državi Srbiji.