• srpski jezik engleski jezik

GUMINS - O NAMA


Gumins doo je tržišni lider u Srbiji u oblasti proizvodnje širokog asortimana proizvoda od gume i zauzima visoke pozicije u regionu, kao kvalitetan i pouzdan partner. Želja za uspehom i profesionalizam zaposlenih u našoj kompaniji utiču na poverenje mnogobrojnih partnera koje je Gumins doo stekao tokom svog decenijskog postojanja.

Proizvodnja

Osnovni program preduzeća je proizvodnja proizvoda od gume koji se primenjuju u različitim industrijskim i poslovnim sistemima. U proizvodnji, Gumins doo se oslanja na sopstvene recepture kako bi proizvodi u što većoj meri zadovoljili specifične zahteve korisnika. U sopstvenoj valjari izrađuje gumene smese od kvalitetnih uvoznih sirovina, na bazi različitih tipova elastomera: NR, NBR, CR, EPDM, SBR, BR ,IIR i PUR. Mešanje smesa se vrši na mikseru i dvovaljcima.
Stručni tim Gumins-a pruža usluge konsultacija i pružanja tehničkih saveta korisnicima, uključujući i laboratorijsku proveru uticaja različitih hemijskih sredstava na gumu, konstrukciona rešenja za izradu alata i izradu proizvoda po specifičnim zahtevima kupaca.

Proizvodnja Gumins-a se odvija u sedam tehničko-tehnoloških celina:

1.) proizvodnja gumenih transportnih traka sa tekstilnim ulošcima
2.) gumiranje metalnih valjaka
3.) oblaganje metalnih delova gumom
4.) proizvodnja gumenih profila ekstrudiranjem
5.) proizvodnja presovane gumeno tehničke robe
6.) proizvodnja gumenih ploča i folija
7.) mešanje gumenih smeša.


Gumins doo je osnovan 1946. godine. Nalazi se u južnoj industrijskoj zoni u Novom Sadu.


...

KVALITET - Gumins doo

Gumins doo se zalaže za principe tržišne odgovornosti u cilju pružanja što kvalitetnijih proizvoda i usluga, u skladu sa potrebama korisnika.U tom smislu, Gumins doo je svoje ukupno poslovanje prilagodio standardima ISO 9000, o čemu svedoči sertifikat JUS ISO 9002 od 1997. godine, koji je resertifikovan u JUS ISO 9001:2001 u aprilu 2005. odnosno u junu 2008. godine.